1. ΠΑΡΑΣΤΆΣΕΙΣ / EVENTS

https://www.facebook.com/theatroroes

2. ΑΝΟΙΧΤΆ ΜΑΘΉΜΑΤΑ OPEN COURSES/CLASSES/LESSONS.

Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα – βάση για περαιτέρω καλλιτεχνικές σπουδές
Πλήρες πρόγραμμα (καθημερινό) ανοιχτών μαθημάτων που αφορούν στις τεχνικές χορού και τσίρκο, από μέλη του σωματείου και συνεργαζόμενους καλλιτέχνες.
Οι δάσκαλοι είναι καταρτισμένοι είτε από επαγγελματικές σχολές χορού, θεάτρου, τσίρκο, γυμναστικής της ελλάδας ή του εξωτερικού, ενεργοί ως καλλιτέχνες.
τα μαθήματα γίνονται σε ερασιτεχνικό, ημιεπαγγελματικό και επαγγελματικό επίπεδο.


3. MASTER CLASSES, PROFESSIONAL SEMINARS.

Σεμινάρια. επαγγελματικά σεμινάρια. Συνάντηση και συνεργασία με δημιουργούς και καλλιτέχνες από την ελλάδα και το εξωτερικό. Έχουν  σα στόχο να εμπνεύσουν, να επιμορφώσουν σε σχέση με ειδικές τεχνικές από και δημιουργικές μεθόδους και να δικτυώσουν   τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες σό,τι αφορά στα καλλιτεχνικά δρώμενα και πρόσωπα στη χώρα και έξω από αυτή.


4. Ki omOs Kineitai LABoratorio.

Ετήσια σταθερή παρακολούθηση μαθημάτων και σεμιναρίων που στοχεύει στην επαγγελματική κατάρτιση και εξειδίκευση των επιλεγμένων από την ομάδα μαθητών-καλλιτεχνών και τη δημιουργία παράστασης στο τέλος του έτους σκηνοθετημένης από την ομάδα και από προσκεκλημένους χορογράφους – σκηνοθέτες του νέου τσίρκο.
Μέσα από αυτή τη διαδικασία η ομάδα προσπαθεί να φτιάξει μία γέφυρα μεταξύ της ικανότητας και της καλλιτεχνικής δημιουργίας. Η διαδικασία αυτή απευθύνεται κυρίως σε απόφοιτους σχολών χορού και θεάτρου ή πρόσωπα με δυνατή τεχνική σε κάποια από τις θεματικές του συγχρονου τσίρκο.
Για την ανάπτυξη της τέχνης του τσίρκο η ομάδα επιχειρεί να δημιουργήσει ένα χώρο , όπου μέσω συναντήσεων, καλλιτεχνικής έρευνας, προβών και residencies φιλοξενούμενοι καλλιτέχνες και συνεργαζόμενες ομάδες βρίσκονται και μοιράζονται την εργασία τους.